Saturday, July 30, 2011

it's been 5 years

iyuuupp... dah 5 tahun aku blogging.. tapi tak selalu lah.. kalau ada mood setiap hari kalau takde mood berbulan pun aku hilang hehehe... it depends on my workload, internet bills and more excuses that i can come up with-lah!! hhehe... bila tengok balik date the first blog entry tu somewhere in 2007, i was like... mcmana lak aku boleh into blogging ni. then the interest for posting youtube videos came. masukkan a few vids tapi pastu delete balik.. iskkk cam memalukan jek.. might as well, stick to blogging je la.. so lately aku rajin semula nak blogging. and even changed a few things- my template design, the widgets and the labels. masih tak reti buat power punya menubar tapi bolehlah.. now it seems more organized. bila tengok balik, masih tak tukar nickname blog nieh - keklapiscoklat- and even the pic pun aku tak tukar. biarlah begitu. so far masih nak kekalkan la. ada org tanya kenapa keklapiscoklat? - it used to be choclayeredcake-. actually keklapiscoklat tu nickname masa tengah giler chatting dulu. ala zaman2 icq la, kampung chat la apa la... tu oiiihh.. time tu terer tukar2 server tu.. tiap2 malam lepak cyber kat shah alam dulu time study dgn kengkawan. hehehe lama2 bila dah biasa ngan nickname keklapis, bukak la blog pun nama keklapis. hehehe .. one thing for sure, dulu kawan2 tak follow pun blog aku nieh. yg peliknya kan, tak ramai follow walaupun view byk. tapi tak byk la jugak. maybe aku tak interesting mana pun.. oklah.. hopefully blog aku ni bertahan sampai 10 thn ke heheh,,, mana tahu.... chowwwwwwwwwwww

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...