Wednesday, July 27, 2011

sabunnnn di bilik mandi sabunnnnn...




nampak gambar di atas? menatang apakah itu???????????? hehehe that's LUSH. produk dr USA atau UK not sure mana tapi itulah dia pelbagai warna sabun. yupp sabun dan pelbagai lagi produk penjagaan kecantikan dan badan. yang banyak kat atas tu berbuku2 tu sabun la..byk jenis, bau dan yang menariknya diorg ada siap bathbombs.. bende yang letak jek dlm air dia akan tukarkan air mandian dalam tub tu mcm2 kaler dan juga siap ada bau. best pe. bende nih femes oversea tapi kat mesia takde. so kebetulan my aunt yg dok kat Australia tu nak balik.. apa lagi? bila ditanya dekat tak dgn tempat dia lush shop tuh, dia kata dekat. tanpa melengahkan masa, aku pun mulalah order... huhuhu tak leh banyak. sebab satu, kesian dia kena ngangkut. 2. mahal gak bendenya. 3. tak nak membazir.. so aku order sabun rockstar, honey i washed the kids, porridge, godiva solid shampoo dan comforter bubble bar. heheheh tak sabor...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...