Saturday, March 6, 2010

Main Zapin ASWARA 2010

Event:


Persembahan Main Zapin

Date:

5 - 7 Mac 2010 @ 8.30 malam

Venue:

Panggung Eksperimen, ASWARA

464, Jalan Tun Ismail

50480 Kuala Lumpur
 
Description:


Program ini diadakan selama 3 hari merangkumi bengkel dan bual zapin.

Tujuan:

i)Memberi pendedahan dan pengetahuan yang lebih mendalam terhadap Zapin kepada masyarakat dan pelajar pelajar Aswara.

ii) Menyemarakkan lagi minat dan menghayati Seni Tari Zapin kepada pelajar-pelajar.

iii)Memberi pendedahan kepada pelajar-pelajar yang minat kepada muzik tradisional terutamanya Muzik Zapin.

ZAPIN YANG AKAN DIPERSEMBAHKAN

1. Zapin Dayung

2. Zapin Parit Mastar

3. Zapin Tanjung Labuh

4. Zapin Padang Sari

5. Zapin Suara Siam

6. Zapin Putar Alam

7. Zapin Mahpum

8. Zapin Sebat

9. Zapin Terengganu

10. Zapin Pekajang

11. Zapin Pekan

12. Zapin Kelantan
 

nak tengok Main Zapin lagiii!!!!

best. gempak. tu lah dua kata2 yg aku nak ckp. best giler persembahan malam semalam. gambar tak ambil sebab terpesona ngan show. hmmm mula2 risau gak takut students find it boring tapi last2 feedback diorg positive. best dan bersemangat nak blaja lagi tarian dlm kelas nanti. hmm we'll see pasal tu coz bukan leh caya sgt diorg nieh. semangat kejap aje. pastu hilang dibawa angin.

facebook virus

tension fasal facebook sims virus... huh..... tak pasal pasal satu keje lak nak delete photo albums. annoying
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...