Sunday, October 18, 2009

berzaman tak bukak blog

berzaman tak bukak blog nieh....hmmm i think i'd better start blogging again!!!!!!!

Monday, February 16, 2009

dr perspektif abe

Abe peminat upin dan ipin nieh. So abe nak komen. Abe agak kecewa dgn cerita geng: penggembaraan bermula. okay abe nak komen sket pasal citer geng nieh.grafik mmg gempak dan membanggakan. sound effects sumer okay, mmg bestlah pada permulaan cerita tp yang dikesali adalah jalan cerita.terutamanya bila dah lebih dr separuh cerita tuh.

1. watak ular dirasakan terlampau menakutkan (ada budak2 yang tutup muka time tengok movie tuh)…takut ada yang mengigau jek bila balik rumah
2. saya pergi nak tengok upin dan ipin tetapi diovershadow oleh watak2 raju, badrol dll. watak upin dan ipin sangat tidak diketengahkan sedangkan dalam poster nampak seolah2 diorang ni yg jadi watak utama
3. isu pemburu haram terlampau berat untuk dijadikan tema pada kanak2. takde kanak2 yg berumur 4-6 tahun yang nak pegi tgk upin dan ipin nak berfikir pasal isu nieh
4. takde signature watak upin dan ipin mcm kehidupan diorang, ayam goreng, 'betul,betul,betul' pun hanya disebut dalam 2-3 kali sahaja, kawan2 diaorang tak nampak pun (mei mei, mail dll).
apa2pun abe sayangkan watak upin dan ipin, walaupun agak kecewa dgn movie nieh, abe tetap akan menonton cerita mereka di tv9.

Wednesday, January 28, 2009

my drink yesterday... cool -looking orange juice jug???


spring cleaning treasure








after 12 years, i found my 1996 SPM papers hidden in my store. OMG! and even found my PJK folio. erghhh...and the handwriting


happy!!! its my new makeup palletteeeeeeeeee


it's Coastal Scents 88 makeup pallette. all the way from US. am so happyyyyyyyyyyyyyyyyy
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...